Portret Nancy

Gegevens..

Nancy Peeters

 
Heikantstraat 107
2900 Schoten

info@nancys.tk

Meer over mij..

Ik ben Nancy, en zo lang ik me kan herinneren ben ik altijd met creatieve dingen bezig geweest...

In een vorig leven maakte ik toneelkostuums. Ik heb ook jaren gefotografeerd en af en toe laat ik me nog wel eens tot een reportage overhalen.
Een jaar of vijf geleden ben ik beginnen stempelen. Later kwam daar ook AZZA-scrappen bij...
Mijn kaarten beginnen dan ook steevast met een stempel op blank papier. Wat het resultaat verder is, vinden jullie op deze site.
Je mag me altijd contacteren met een speciale kaartenwens. Zolang het binnen mijn stempelmogelijkheden ligt, ga ik geen enkele uitdaging uit de weg... Zo maak ik heel graag kaarten voor huwelijken of geboortes, die gebaseerd zijn op het geboortekaartje of de huwelijksuitnodiging...

Voor veel van mijn creatieve spinsels, ga ik inspiratie halen bij Elke verschooten. Je vindt haar winkel, Crafts and Things, in de Lange Nieuwstraat nr. 12 in Antwerpen. Een paradijs voor de creatievelingen onder ons!

In december 2009 trouwde ik met mijn jeugdliefde. We hebben samen 7 kinderen. Ik ben hen erg dankbaar, want het is doordat zij thuis allemaal een tandje bijsteken, dat ik de kans heb om me ook nog met mijn hobby te kunnen bezig houden na mijn voltijdse job. Bij deze dank aan mijn volledige kookploeg op het thuisfront!

Sinds kort heb ik op het creatieve vlak ook versterking bij gekregen. Laura, mijn oudste dochter is ook gebeten door de stempel- en kleurtechniekenmicrobe... Dus, als je een kaartje moest bestellen, kan het zijn dat er niet meer enkel 'Handmade by Nancy' op staat. Er zijn er ook met het nieuwe handelsmerk 'Teamwork by Laura & Nancy'. Nog even en we maken er: 'Nancy & dochters' van... wie weet...

De site waar je nu op zit, werd gemaakt door Sven Maes, waarvoor mijn hartelijke dank! Je kan zijn werk terugvinden op:
http://www.svenmaes.com

Kom af en toe maar een kijkje nemen, je zal regelmatig nieuwe zaken ontdekken!

Nancy